aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑCopa America-Ιστορία γράφει τα ξημερώματα ο Μέσι με Αργεντινή

Copa America-Ιστορία γράφει τα ξημερώματα ο Μέσι με Αργεντινή

Ξεπερνώντας τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Χαβιέ Μασεράνο, ο Λιονέλ Μέσι από τα ξημερώματα (03:00), όταν η Αργεντινή αντιμετωπίσει την Βoλιβία στο Copa America, θα γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα παιχνίδια με την εθνική Αργεντινής.

Αυτό θα είναι το 148ο παιχνίδι του, αφήνοντας πίσω του τον Μασεράνο στα 147. Ο προπονητής της Αργεντινής Λιονέλ Σκαλόνι επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Μέσι στον αγώνα εναντίον της Βολιβίας παρά το γεγονός ότι η ομάδα της Αργεντινής έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση στο Copa América γνωρίζοντας ότι δεν θα συναντήσει τη Βραζιλία, μέχρι έναν υποθετικό τελικό.

«Σε αυτήν την εθνική υπάρχει μόνο ένας παίκτης με εγγυημένη θέση, οι υπόλοιποι πρέπει να την κερδίσουν. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι», είπε ο Σκαλόνι, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Βαρκελώνης Mundo Deportivo.

Ο Μέσι έχει σημειώσει 73 γκολ και δώσει 51 ασίστ από το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα το 2005. Να σημειωθεί ότι ο Χαβιέ Ζανέτι, ο οποίος ήταν επικεφαλής της κατάταξης μεταξύ 2007 και 2018, κατέχει την τρίτη θέση με 143 συμμετοχές, πίσω από Μέσι και Μασεράνο.

Οι, Ρομπέρτο Αγιάλα (114), Ανχελ Ντι Μαρία (105), Ντιέγκο Σιμεόνε (104), Σέρχιο Αγουέρο (99), Οσκαρ Ρουγκέρι (97), Σέρχιο Ρομέρο (96) και Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα (91) συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Ετσι εάν ο «Κουν» Αγουέρο αγωνιστεί εναντίον της Βολιβία, φτάνει τις 100 συμμετοχές. Εχει 41 γκολ και 19 ασίστ από το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα, το 2006.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ