aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑCopa Africa: Καταγγελία για «σκάνδαλο» στους ελέγχους κορωνοϊού λίγο πριν τη σέντρα

Copa Africa: Καταγγελία για «σκάνδαλο» στους ελέγχους κορωνοϊού λίγο πριν τη σέντρα

Την Κυριακή (9/1) στις 18:00 θα ξεκινήσει κάτω από αντίξοες συνθήκες το 33ο Copa Africa με την αναμέτρηση του Καμερούν με τη Μπουρκίνα Φάσο. Το «παιχνίδι» ξεκίνησε… εξωαγωνιστικά μερικές ώρες πριν τη σέντρα με τον αρχηγό της Μπουρκίνα Φάσο, Μπερτράντ Τραορέ και τον βοηθό προπονητή, Φίρμιν Σανού να καταγγέλλουν τη διοργανώτρια χώρα για σκάνδαλο!

Πιο συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο ποδοσφαιριστής της Άστον Βίλα και ο βοηθός προπονητή χαρακτήρισαν ως «σκανδαλώδη» τη κατάσταση που βίωσαν όταν πέρασαν από τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού.

«Tη Παρασκευή (7/1) το πρωί εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο μια ιατρική ομάδα για να μας κάνει τεστ, η CAF μας ενημέρωσε πως δεν ήταν απεσταλμένοι της και έτσι αρνηθήκαμε να κάνουμε τα τεστ. Περιμέναμε το απόγευμα πριν τη προπόνηση το επιτελείο για να κάνουμε τα τεστ πριν την προπόνηση, όμως ήρθαν στις 11 το βράδυ», ανέφερε ο Σανού.

«Αντί να μας κάνουν PCR το πρωί για να είμαστε μέσα στην προθεσμία των 48 ωρών μας ανάγκασαν να κάνουμε τεστ αντιγόνου (rapid) και σήμερα (8/1) το πρωί μας ενημέρωσαν πως έχουμε τέσσερα ή πέντε κρούσματα», προσέθεσε από την πλευρά του ο αρχηγός της Μπουρκίνα Φάσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ