aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑBολεύτηκαν και προκρίθηκαν Περού και Εκουαδόρ, εκτός η Βενεζουέλα! (vids)

Bολεύτηκαν και προκρίθηκαν Περού και Εκουαδόρ, εκτός η Βενεζουέλα! (vids)

Σε ένα παιχνίδι που η μια ομάδα είχε κίνητρο, Βραζιλία και Εκουαδόρ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1,ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στον β’ όμιλο και πλέον ρίχνουν το βάρος στα προημιτελικά του Copa America!

Μάλιστα οι γηπεδούχοι που ήδη είχαν κατέκτησαν την πρώτη θέση έφτασαν τους10 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρά το γεγονός ότι δεν πήραν τη νίκη, προκρίθηκαν ως τέταρτοι, αφού το Περού νίκησε την Βενεζουέλα με 1-0.

Στο αγωνιστικό σκέλος, μπορεί οι Βραζιλιάνοι να είχαν αρκετές αλλαγές, όμως με δυνατή κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο Μιλιτάο έδωσε προβάδισμα στη Σελεσάο στο 37’.

Το Εκουαδόρ παρότι αουτσάιντερ δεν παραδόθηκε και συνέχισε να πιέζει. Αυτή η προσπάθεια είχε αποτέλεσμα, αφού ο Άχνελ Μένα με ωραίο σουτ ισοφάρισε στο 52’ για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Τέλος, στο άλλο ματς του ομίλου, το Περού έκανε παλικαρίσια εμφάνιση και χάρη στο τέρμα του Αντρέ Καρίγιο στο 48’, προκρίθηκε ως δεύτερη στους «8», πήρε από το… χέρι το Εκουαδόρ και άφησε έξω την Βενεζουέλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ