aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΜπλόκαρε την Πόρτο η Μπράγκα, αγκαλιάζει τον τίτλο η Μπενφίκα

Μπλόκαρε την Πόρτο η Μπράγκα, αγκαλιάζει τον τίτλο η Μπενφίκα

Έχασε κι άλλο έδαφος η Πόρτο.

Οι «δράκοι» δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μπράγκα, μένοντας στο 0-0 εκτός έδρας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Liga Portugal Bwin, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί κι άλλο από την κορυφή. Αφού η πρωτοπόρος Μπενφίκα έκανε τη δουλειά της το Σάββατο, επικρατώντας 5-1 της Γκιμαράες και πλέον είναι στο +10 από τη 2η θέση. Παρέμειναν 3οι οι «αρσεναλίστας», δίνοντας την ευκαιρία στη Σπόρτινγκ να τους πλησιάσει με νίκη επί της Σάντα Κλάρα.

Η ομάδα του Κονσεϊσάο, η οποία προερχόταν από υπερπροσπάθεια μεσοβδόμαδα απέναντι στην Ίντερ για τους «16» του Champions League, δεν κατάφερε να κινηθεί στα δικά της στάνταρ, δημιούργησε λίγες ευκαιρίες και δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπράγκα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και περισσότερες τελικές (15-5) στην αναμέτρηση.

Πολλά, σε ό,τι αφορά τη μάχη του τίτλου αναμένεται να κριθούν στη μεθεπόμενη αγωνιστική, όπου η Μπενφίκα υποδέχεται την Πόρτο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ