aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΜπενφίκα: Σε συζητήσεις με Πάουλο Φονσέκα για να αντικαταστήσει τον Ζεσούς

Μπενφίκα: Σε συζητήσεις με Πάουλο Φονσέκα για να αντικαταστήσει τον Ζεσούς

Η Μπενφίκα γύρισε σελίδα, καθώς ο Ζόρζε Ζεσούς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, βάζοντας τέλος στη δεύτερη θητεία του στους Λουζιτανούς, μια θητεία πολύ πιο σύντομη σε σχέση με την πρώτη.

Στην Πορτογαλία έχουν αρχίσει ήδη να “ξεπηδούν” οι πιθανοί αντικαταστάτες του και το όνομα που φιγουράρει στα πορτογαλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα το πολωνικό τηλεοπτικό μέσο «SIC Noticias», είναι αυτό του Πάολο Φονσέσα, πρώην τεχνικού της Ρόμα. Η Μπενφίκα, του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις προκειμένου αυτός να είναι ο αντικαταστάτης του Ζεσούς.

Ο Φονσέκα στο παρελθόν έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο (2013/14), ενώ τις καλύτερες θητείες του τις έχει με τη Ρόμα, κυρίως όμως με τη Σαχτάρ, με την οποία έχει κατακτήσει και τους περισσότερους τίτλους στην καριέρα του. Στο παρελόν έφτασε πολύ κοντά στο να αναλάβει τη Νιούκαστλ, ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ