aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑργεντινή: Επεισόδια μεταξύ οπαδών και της αστυνομίας (vid)

Αργεντινή: Επεισόδια μεταξύ οπαδών και της αστυνομίας (vid)

Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών συνεχίζουν να επισκιάζουν το ποδόσφαιρο της Αργεντινής. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν αυτοί της Τσακαρίτα και της Ταγιέρες, σε αγώνα για το Κύπελλο και τη φάση των «32».

Πιο συγκεκριμένα στο 72′ του αγώνα και ενώ η Ταγιέρες προηγούταν με 2-0 μερίδα των οργανωμένων φίλων της Τσακαρίτα έχασε τη ψυχραιμία του και προκάλεσε σοβαρά επεισόδια στο γήπεδο. Αρχικά πέταξαν καπνογόνα εντός του αγωνιστικού χώρου, έβγαλαν τους φράχτες που τους χώριζαν από τους αντίπαλους οπαδούς και στη συνέχεια επιτέθηκαν στην Αστυνομία.

Με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα στις κερκίδες, σε μία σπάνια σκηνή οι δύο ποδοσφαιριστές της Ταγιέρες, Χούλιο Μπουφαρίνι και ο Ναουέλ Μπούστος, σκαρφάλωσαν στα κάγκελα για να ηρεμήσουν τον κόσμο ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Τελικά μετά από 15 λεπτά διακοπής ο διαιτητής του αγώνα αποφάσισε να επανεκκινήσει την αναμέτρηση προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του τερματοφύλακα της Ταγιέρες, Άλαν Αγκέρε, ο οποίος του απάντησε σε έντονο ύφος: «Είναι τόσο σημαντικό να τελειώσει το παιχνίδι; Τι περιμένεις; Κάποιος να πεθάνει;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ