aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑπίστευτο: Η Σπόρτινγκ έχασε την πρόκριση λόγω ψηλότερου μέσου όρου ηλικίας

Απίστευτο: Η Σπόρτινγκ έχασε την πρόκριση λόγω ψηλότερου μέσου όρου ηλικίας

Απίστευτο και όμως αληθινό! Το κριτήριο χαμηλότερο μέσου όρου ηλικίας σε περίπτωση ισοβαθμίας άφησε την Σπόρτινγκ εκτός συνέχειας του πορτογαλικού Λιγκ Καπ!

Το ματς της Σετούμπαλ με την Σπόρτινγκ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Λιγκ Καπ ήταν 1-1 μέχρι και το 93΄, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να στέλνει τα «λιοντάρια» στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ένα αμφισβητούμενο πέναλτι όμως για τους γηπεδούχους έκανε έξαλλους τους παίκτες της Σπόρτινγκ, με τον Εντίνιο να σκοράρει από την άσπρη βούλα και να γράφει το τελικό 2-1.

Έτσι, Σπόρτινγκ και Σετούμπαλ είχαν από 6 βαθμούς και με τέρματα 3-2 δίχως να μετράει το μεταξύ τους παιχνίδι. Ποιο ήταν το επόμενο κριτήριο; Ο μέσος όρος ηλικίας των ομάδων στα ματς του Λιγκ Καπ. Εκεί η Σετούμπαλ είχε τον μικρότερο μ.ο. και ήταν εκείνη που τελικά πανηγύρισε την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ