Απέρριψε την πρόταση ο Ρομπέρζ

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Απόλλων και Βαλεντίν Ρομπέρζ δεν θα συνεχίσουν μαζί και οι γαλάζιοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ομάδες για την πώληση των δικαιωμάτων του. Μάλιστα, όπως λέχθηκε από τον επίσημο Απόλλωνα στον Γάλλο αμυντικό παραχωρήθηκε άδεια μέχρι τα μέσα Ιουλίου για να φέρει προτάσεις. 

Η Μπέιταρ Ιερουσαλήμ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρθηκαν… ζεστά για την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού, ωστόσο το θέμα… κόλλησε στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Περνά από πιο σοβαρές εξετάσεις

Όπως πληροφορήθηκε η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, η Μπέιταρ, την οποία προπονεί ο άλλοτε προπονητής της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι, προσέγγισε τον Απόλλωνα για την απόκτηση του Ρομπέρζ, ωστόσο ο Γάλλος άσος φάνηκε εξ αρχής αρνητικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στο Ισραήλ και δεν υφίσταται θέμα μετεγγραφής του στη γειτονική χώρα.

Ενδιαφέρον για τον Ρομπέρζ είχε δείξει και η Κλουζ, ενώ δημοσιεύματα στην Ελλάδα τον είχαν στη μετεγγραφική λίστα του Παναθηναϊκού. Την περίπτωση του Ρομπέρζ παρακολουθεί η Ομόνοια, χωρίς να έχει προσεγγίσει την ομάδα της Λεμεσού. Είναι γνωστό πως ο Γάλλος στόπερ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, αλλά τα δεδομένα δεν είναι τόσο απλά, καθώς έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα έως το 2022.

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ