aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑνταρσία στην Εθνική Βραζιλίας: Σκέφτονται αποχή από το Copa America!

Ανταρσία στην Εθνική Βραζιλίας: Σκέφτονται αποχή από το Copa America!

Στον αέρα βρίσκεται η συμμετοχή της Βραζιλίας στο Copa America, όπως και η ίδια η διοργάνωση, αφού οι αντιδράσεις πληθαίνουν ώρα με την ώρα. Η απουσία του Κασεμίρο από την συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση με τον Ισημερινό για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου γέννησε πολλούς ψιθύρους, με τις πληροφορίες από την Βραζιλία να μιλούν για γενικευμένη δυσαρέσκεια στις τάξεις των παικτών για την ανάληψη της διοργάνωσης από την χώρα, που μέχρι τώρα θρηνεί πάνω από 500.000 νεκρούς από τον κορωνοϊό και παραμένει μία από αυτές με τα περισσότερα ημερήσια κρούσματα.

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στους Βραζιλιάνους διεθνείς και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Ροτζέριο Καμπόκλο μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το χάσμα, αφού οι παίκτες θεωρούν ότι χρησιμοποιούνται για «πολιτικά παιχνίδια πίσω από την πλάτη τους», κάτι που κάνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχής τους!

Στο πλευρό των παικτών της σελεσάο, τάχθηκαν Ουρουγουανοί διεθνείς όπως ο Λουίς Σουάρες, ο Έντινσον Καβάνι και ο Φερνάντο Μουσλέρα που είπαν ότι η Βραζιλία μόνο ιδανικός προορισμός δεν είναι για την διοργάνωση, ενώ παρόμοια τοποθέτηση έκανε και ο Κουν Αγκουέρο, κι όλα αυτά μία εβδομάδα πριν από την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ