aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑλ Νασρ: Ο Σαντιό Μανέ άρπαξε αντίπαλο απ' τον λαιμό αλλά απέφυγε την κόκκινη (vid)

Αλ Νασρ: Ο Σαντιό Μανέ άρπαξε αντίπαλο απ’ τον λαιμό αλλά απέφυγε την κόκκινη (vid)

Ο Σαντιό Μανέ αγωνίστηκε με την Αλ Νασρ στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του AFC Champions League κόντρα στην Αλ-Αΐν τη Δευτέρα (11/03), όταν έχασε την ψυχραιμία του. Ο πρώην επιθετικός της Λίβερπουλ έλαβε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή αφού έβαλε το χέρι του στο λαιμό του αναπληρωματικού της Αλ-Αΐν, Σαΐντ Τζούμα.

Ο προπονητής της Αλ-Αΐν, Ερνάν Κρέσπο, είδε το περιστατικό και εθεάθη να απευθύνει έκκληση στον διαιτητή, να αποβάλει τον διεθνή Σενεγαλέζο για την αντιαθλητική ενέργειά του. Οι συμπαίκτες του Μανέ προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν και αυτός γλίτωσε την περαιτέρω τιμωρία.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μπήκε στο παιχνίδι έχοντας να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα, , αλλά βρέθηκε να χάνει 3-0 στο συνολικό σκορ στο ημίχρονο. Φυσικά αυτό έκανε εξαιρετικά δύσκολο το έργο της στη συνέχεια. Παρόλα αυτά το συνολικό σκορ αγώνα ισοφαρίστηκε σε 3-3 και η πρόκριση κρίθηκε τελικά στα πέναλτι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ