aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑγκαλιά με τον τίτλο η Φέγενορντ - Υποβιβάστηκε η Χρόνινχεν μετά από 23 χρόνια

Αγκαλιά με τον τίτλο η Φέγενορντ – Υποβιβάστηκε η Χρόνινχεν μετά από 23 χρόνια

Μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου είναι η Φέγενορντ, μετά και τη σημερινή της νίκη με 2-0 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ για την 31η αγωνιστική της Eredivisie.

Η ομάδα του Αρν Σλοτ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην κορυφή της Ολλανδίας για πρώτη φορά μετά το 2017, με νίκη στην ερχόμενη αγωνιστική απέναντι στην Εξέλσιορ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο Σάντι Χιμένεθ, ο οποίος συνέχισε το τρομερό σερί σκοραρίσματός του.

Ο 22χρονος Μεξικανός, που διανύει την πρώτη του χρονιά στα ολλανδικά γήπεδα, πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, βρίσκοντας δίχτυα για έβδομο σερί παιχνίδι. Μάλιστα, έχει πετύχει δέκα στα τελευταία έντεκα ματς, φτάνοντας συνολικά τα 22.

Στα δυσάρεστα νέα της αγωνιστικής, η Χρόνινχεν αποχαιρέτησε την Eredisivie μετά από 23 σερί χρόνια παρουσίας στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι (1-1) με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και έμειναν δέκα βαθμούς πίσω από Εξέλσιορ και Έμεν που ισοβαθμούν σε 15η και 16η θέση.

Από το 2000, που επέστρεψε και εδραιώθηκε στη μεγάλη κατηγορία, η Χρόνινχερ έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο το 2015. Από τα «σπλάχνα» της έβγαλε τους Άριεν Ρόμπεν και Βίρτζιλ Βαν Ντάικ, ενώ αποτέλεσε τον πρώτο ευρωπαϊκό σταθμό στην καριέρα του Λουίς Σουάρεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ