aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΆγιαξ - Χέρενφεν 5-0: Πάρτι τίτλου και στέψη για τον Αίαντα!

Άγιαξ – Χέρενφεν 5-0: Πάρτι τίτλου και στέψη για τον Αίαντα!

Ο Άγιαξ παρέμεινε στο θρόνο του! Χάρη στην άνετη επικράτηση με 5-0 επί της Χέρενφεν έριξε οριστική ταφόπλακα σε κάθε αμφιβολία για τον φετινό πρωταθλητή, κατακτώντας και μαθηματικά το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Τον χορό των γκολ άνοιξε μόλις στο 19΄ο Ταλιαφίκο, με τους Μπέργκχαους και Αλέ να διώχνουν κάθε υποψία άγχους χάρη στα γκολ τους στο 33΄και στο 38 αντίστοιχα.

Στο 85΄ο Μπρόμπεϊ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 και στο 90΄ο Άλβαρεζ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 5-0 απέναντι στην 9η της βαθμολογίας Χέρενφεν. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Τεν Χαγκ να πανηγυρίζουν έξαλα την κατάκτηση της κούπας και τον Ολλανδό να αποχαιρετά ως πρωταθλητής την πατρίδα του, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε της κούρσας στη φετινή Eredivisie.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ