aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑυτό είναι το υπερπολυτελές διαμέρισμα του Μέσι στο Μαϊάμι αξίας 8,4 εκατ. ευρώ

Αυτό είναι το υπερπολυτελές διαμέρισμα του Μέσι στο Μαϊάμι αξίας 8,4 εκατ. ευρώ

Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι είναι ο Λιονέλ Μέσι, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να τον κάνει δικό της. Πλέον ο Αργεντινός σταρ ετοιμάζεται να μετακομίσει με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Φυσικά είναι μία πόλη που τόσο ο Pulga, όσο και τα παιδιά και η γυναίκα του αγαπούν, αφού πολύ συχνά την επισκέπτονταν στις διακοπές. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, ο Μέσι είχε αγοράσει το 2019 ένα διαμέρισμα στον ουρανοξύστη Porsche Design Tower.

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα αξίας 8,4 εκατ. ευρώ, που διαθέτει αρκετούς ανελκυστήρες σχεδιασμένους για να χωρούν τα αυτοκίνητα των κατοίκων.

Έτσι, οι ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύουν τα οχήματά τους στα διαμερίσματά τους. Ο ουρανοξύστης έχει 60 ορόφους και απέχει 25 λεπτά από το γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ