aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΑδιόρθωτος ο Πέπε: Το αντιαθλητικό φάουλ του στον Μιχιταριάν σε φιλικό (vid)

Αδιόρθωτος ο Πέπε: Το αντιαθλητικό φάουλ του στον Μιχιταριάν σε φιλικό (vid)

Οι κακές συνήθειες δύσκολα αποβάλλονται και ο στόπερ της Πόρτο και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε, είναι βέβαιο ότι δεν έχει καμία διάθεση να τις σταματήσει.

Ειδικότερα, ένας άγριος καυγάς ξέσπασε στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις 28 Ιουλίου ανάμεσα στην Πόρτο και την Ρόμα. Αφορμή αποτέλεσε ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Πορτογάλου στόπερ πάνω στον Μχιταριάν.

Με τη Ρόμα να προηγείται με 1-0 χάρη σε κεφαλιά του Μαντσίνι, ο Πέπε αποφάσισε στο 64ο λεπτό να χρησιμοποιήσει τους αγκώνες του για να εμποδίσει τον Μχιταριάν να διεκδικήσει τη μπάλα. Ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής βγήκε αμέσως εκτός εαυτού και αντέδρασε έντονα προσπαθώντας να κλωτσήσε τον Πέπε.

Ξαφνικά μία μάζα παικτών άρχισε να συνωστίζεται στο μέρος που έλαβε χώρα το περιστατικό και απειλήθηκε σύρραξη. Από τον πάγκο των Ρωμαίων ακούστηκε ο Έντιν Τζέκο να φωνάζει στον Πέπε: «Μπράβο είστε 1-0 κάτω, τώρα πήγαινε κλάψε».

Κατευθείαν ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι και έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να δροσιστούν προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα. Ο τεχνικός της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, αμέσως αντικατέστησε τον Μχιταριάν μετά το διάλειμμα 5 λεπτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ