aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ30 εκ. ευρώ το χρόνο προσφέρει η Παρί στον Ρονάλντο

30 εκ. ευρώ το χρόνο προσφέρει η Παρί στον Ρονάλντο

Η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει αποφασισμένη να κάνει (και να δώσει) τα πάντα για να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Tiποτα επίσημο, βέβαια, προς το παρόν, αλλά τα δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο διακαής πόθος του γαλλικού συλλόγου, που χρήματα έχει και μπορεί να τα δώσει για να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις τόσο της «βασίλισσας» όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. 

Όπως αναφέρει, λοιπόν, νέο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», η Παρί προσφέρει 120 εκατομμύρια ευρώ στους Μαδριλένους και 30 εκατομμύρια ευρώ καθαρά κάθε χρόνο στον ποδοσφαιριστή (συν τα μπόνους)! Πρόκειται για τεράστια ποσά αν όντως ισχύουν.

Οι φήμες και τα ρεπορτάζ περί μεταγραφής του Ρονάλντο στην Παρί είναι πολλά τους τελευταίους μήνες, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης, αλλά και ο μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, έχουν ξεκαθαρίσει δημόσια ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Προφανώς, όμως, πολλά μπορούν να αλλάξουν αν μπουν στη μέση τα χρήματα.

Τον περασμένο μήνα, το γαλλικό περιοδικό «France Football» είχε αποκαλύψει ότι ο Πορτογάλος άσος σε ταξίδι – αστραπή στο Παρίσι είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου, Νασέρ Ελ Κελαιφί, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της μετακίνησής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ