aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑλ Ιτιχάντ, η ομάδα που θέλει να «χρυσώσει» τον Μπενζεμά

Αλ Ιτιχάντ, η ομάδα που θέλει να «χρυσώσει» τον Μπενζεμά

Αβέβαιο είναι το μέλλον του Μπενζεμά στην Ρεάλ καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και έως τώρα δεν υπάρχει συμφωνία ανανέωσης ανάμεσα στις δύο μεριές. Έτσι οι μνηστήρες του εκμεταλλεύονται την κατάσταση με την Αλ Ιτιχάντ να του προσφέρει χρήματα που δεν πρόκειται να βρει στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Αλ Ιτιχάντ θέλει να χρυσώσει τον Καρίμ Μπενζεμά και του προσφέρει συμβόλαιο 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο, με την ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και την Ρεάλ να περιμένουν την απάντησή του.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει καταθέσει την πρόταση στον Γάλλο και περιμένει την τελική του απάντηση με τις εξελίξεις να αναμένονται πολύ σύντομα.

Συγκεκριμένα οι Σαουδάραβες θέλουν τον Μπενζεμά για δύο χρόνια με απολαβές συνολικά 200 εκατ., στα οποία θα συμπεριλαμβάνονται τα δικαιώματα του παίκτη για διαφημίσεις . Την απάντηση του 35χρονου επιθετικού περιμένει και η Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να σχεδιάσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ