aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1«Άκυρο» (και) από Καβάνι για Ίντερ

«Άκυρο» (και) από Καβάνι για Ίντερ

«Ναυαγεί» πριν καν… σαλπάρει η υπόθεση του Έντινσον Καβάνι για την Ίντερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta Dello Sport», ο Ουρουγουανός επιθετικός της Παρί Σεν-Ζερμέν απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατατέθηκε για να συνεχίσει την καριέρα του στους «νερατζούρι», εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στο Παρίσι μέχρι και την επόμενη σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Η διοίκηση της Ίντερ στράφηκε στον 32χρονο στράικερ ως εναλλακτική λύση του Ρομέλου Λουκάκου, για τον οποίο δεν κατάφερε να βρει τη χρυσή τομή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την έτερη εκκρεμότητα της μεταγραφής του Έντιν Τζέκο από τη Ρόμα που επίσης έχει «κολλήσει», οι Μιλανέζοι τα βρίσκουν «σκούρα» στην απόκτηση του πολυπόθητου για τον Αντόνιο Κόντε σέντερ φορ, με τον Μάουρο Ικάρντι να φαντάζει, πλεόν, όλο και πιο πιθανό να παραμείνει στο σύλλογο.

Όπως προκύπτει από το ίδιο ρεπορτάζ, ο Αργεντίνος επιθετικός με τη σειρά του έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να μεταγραφεί στη Νάπολι και προκρίνει μόνο τη Γιουβέντους ως πιθανό νέο σταθμό της καριέρας του.

Με δεδομένο το ενδιαφέρον, όμως, της «Γηραιάς Κυρίας» για τον Λουκάκου, ο Ικάρντι παραμένει μετέωρος, σε ένα περίπλοκο μεταγραφικό τρίγωνο που εν τέλει ίσως έχει ως αποτέλεσμα ο 28χρονος στράικερ να αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν με την Ίντερ, αφήνοντας αναγκαστικά στην άκρη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις σχέσεις τους οι δύο πλευρές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ