aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑυτή είναι η τιμή του Μπέλινγκχαμ – Πολλά τα λεφτά που θέλει η Ντόρτμουντ

Αυτή είναι η τιμή του Μπέλινγκχαμ – Πολλά τα λεφτά που θέλει η Ντόρτμουντ

Ο νεαρός Άγγλος κάνει μία εξαιρετική χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 19 συμμετοχές με 9 γκολ και 2 τελικές πάσες.

Έτσι όπως είναι λογικό μόνο απαρατήρητος δεν περνάει, ειδικά από τις ομάδες της Premier League, που τον κυνηγούν εδώ και καιρό.

Ωστόσο για να τον παραχωρήσει η Γερμανική ομάδα θέλει αρκετά λεφτά, αλλιώς δεν το συζητάει, αυτό άλλωστε έχει συνηθίσει να κάνει με τους νεαρούς που επενδύει.

Συγκεκριμένα, ήδη του έχει βάλει τιμή πώλησης και για να τον αποκτήσει μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Λίβερπουλ ή Ρεάλ Μαδρίτης που έχουν ακουστεί, θα πρέπει να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Η τιμή του λοιπόν αγγίζει τα 150 εκατομμύρια ευρώ και αν επιτευχθεί ένα τέτοιο deal θα γίνει μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Όχι και άσχημα για τον 19χρονο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, που αν συνεχίσει έτσι σίγουρα το μέλλον του θα είναι πολύ λαμπρό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ