aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGA«Αυτή είναι η τελική τριάδα της Χρυσής Μπάλας, νικητής ο Μέσι!»

«Αυτή είναι η τελική τριάδα της Χρυσής Μπάλας, νικητής ο Μέσι!»

Η 29η Νοεμβρίου πλησιάζει, όμως ως είθισται οι διαρροές για την τελική κατάταξη των υποψηφίων για την «Χρυσή Μπάλα» έχουν αρχίσει αρκετό καιρό πριν. Νωρίτερα μάλιστα κυκλοφόρησε δημοσίευμα του Ιταλού ρεπόρτερ του Calciomercato και του SkySport Italia, το οποίο έβγαλε νικητή τον Αργεντινό αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι.

Οπως τόνισε άλλωστε, ο 34χρονος επιθετικός των Παριζιάνων γνωρίζει για τη νίκη στο Ballon d’ Or του 2021. Οπως φαίνεται, ο Λιονέλ Μέσι άφησε πίσω του στη βαθμολογία τους Καρίμ Μπενζεμά και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής «El Chiringuitο», Χοσέπ Πεδρερόλ, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε τον Πολωνό στράικερ της Μπάγερν στη ψηφοφορία.

Ο Μπενζεμά έκανε τρομερή σεζόν, βοηθώντας τη Γαλλία να κερδίσει το Nations League του 2021, ενώ απολαμβάνει επίσης το καλύτερο ξεκίνημά του στη La Liga αφού έχει σκοράρει 10 φορές στις τελευταίες 12 εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη βέβαια, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι την περυσινή σεζόν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Γκερντ Μίλερ και να πετύχει 41 τέρματα σε μια σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα, κάτι που δύσκολα θα καταρρίψει στο μέλλον της Λίγκας.

Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις συνεχίζονται και φέτος καθώς μετράει 25 γκολ σε 19 αγώνες με τα χρώματα της Μπάγερν, σε όλες τις διοργανώσεις. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο «Λέβα» αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο για το 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ