aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διαθέσιμος για τον τελικό ο Αλάμπα

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ξεπέρασε ο Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος τέθηκε στην διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για τον τελικό του Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ.

Κανονικά στην διάθεση του Κάρλο Αντσελότι, για τον προσεχή τελικό του Champions League τέθηκε ο Νταβίντ Αλάμπα.

Ο Αυστριακός σέντερ μπακ της «Βασίλισσας» ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και επέστρεψε στις προπονήσεις των «μερένγκες». Εκτός όμως από τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Αντσελότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αλάμπα και για το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, που είναι κόντρα στην Μπέτις την Παρασκευή (20/5).

Ο Αλάμπα είχε τραυματιστεί στον πρώτο ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην αγωνιστεί από εκείνος το ματς κι έπειτα. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Αλάμπα έχει καταγράψει στο ενεργητικό του 42 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τον απολογισμό του να είναι 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ