aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEChampions League: Βγαίνουν τα 10 εισιτήρια για τα play off

Champions League: Βγαίνουν τα 10 εισιτήρια για τα play off

Το τελευταίο βήμα για την είσοδο στα play off του Champions League κάνουν απόψε (09/08) 20 ομάδες, στους αγώνες ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλογικής διοργάνωσης.

Όπως και στα πρώτα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου, έτσι και απόψε στις δέκα ρεβάνς, θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία VAR, που απουσίαζε από τις προηγούμενες φάσεις της κορυφαίας διοργάνωσης, ενώ, όπως είναι γνωστό, από την περασμενη σεζόν έχει καταργηθεί ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.
Ανοιχτούς… λογαριασμούς άφησαν, μετά την ισοπαλία τους (1-1) στο πριγκιπάτο, η Αϊντχόφεν, που κατέκτησε το τρόπαιο το 1988 και έχει στον πάγκο της τον Ρούουντ Φαν Νιστελρόι, και η Μονακό, φιναλίστ του Champions League το 2004 και οκτώ φορές πρωταθλήτρια Γαλλίας.
Με ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης επισκέπτεται τους Δανούς της Μίντιλαντ η Μπενφίκα, πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1961 και το 1962 και πέντε φορές φιναλίστ, μετά την νίκη της με σκορ 4-1 την περασμένη εβδομάδα στη Λισαβόνα.
Ανατροπή θα χρειαστεί η Ρέιντζερς, φιναλίστ του τελευταίου Europa League, προκειμένου να πλησιάσει τους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωση, αφού στο Βέλγιο ηττήθηκε 2-0 από τη Σεντ Ζιλουάζ.
Τυπική διαδικασία δείχνουν οι αυριανές ρεβάνς για Μπόντο Γκλιμτ και Ερυθρό Αστέρα, που νίκησαν με το ίδιο σκορ (5-0) Ζαλγκίρις Βίλνιους και Πιούνικ Ερεβάν, αλλά και τη Μακάμπι Χάιφα που επιβλήθηκε με 4-0 του Απόλλωνα Λεμεσού.

To πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς (σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αναμετρήσεων):
Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία)-Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) (0-5)
Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία)-Σέριφ (Μολδαβία) (2-1)
Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)-Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) (0-4)
Πιούνικ Ερεβάν (Αρμενία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) (0-5)
Μίντιλαντ (Δανία)-Μπενφίκα (Πορτογαλία) (1-4)
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία)-Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) (1-1)
Αϊντχόφεν (Ολλανδία-Μονακό (Γαλλία) (1-1)
Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)-Ντινάμο Κιέβου (Ουκρανία) (0-1)
Ρέιντζερς (Σκωτία)-Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο) (0-2)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ