aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEChampions League: Πρώτο πιάτο προημιτελικών με Σίτι-Ατλέτικο και ελληνικό «εμφύλιο»

Champions League: Πρώτο πιάτο προημιτελικών με Σίτι-Ατλέτικο και ελληνικό «εμφύλιο»

Με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις αρχίζουν απόψε οι μάχες για τα προημιτελικά του Champions League. Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο και Μπενφίκα-Λίβερπουλ περιλαμβάνει το αποψινό μενού, με τη συνάντηση Βλαχοδήμου και Τσιμίκα να δίνει ελληνικό χρώμα στο «Ντα Λους».

Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο

Η Σίτι υποδέχεται την σκληροτράχηλη Ατλέτικο που επιστρέφει στο Μάντσεστερ μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Γιουνάιτεντ στον προηγούμενο γύρο. Οι δύο ομάδες δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωπες στην Ευρώπη.

Οι «πολίτες» καλούνται να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί, τη στιγμή που στην Premier League η Λίβερπουλ βρίσκεται στο -1 και ακολουθεί το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Έτιχαντ». Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Ρούμπεν Ντίας και τον τιμωρημένο Κάιλ Γουόκερ. Στον αντίποδα, οι «ροχιμπλάνκος», που μετρούν πέντε σερί νίκες στη La Liga, ταξίδεψαν στην Αγγλία χωρίς τον τραυματία Χοσέ Μαρία Χιμένες και τον τιμωρημένο Γιανίκ Καράσκο.

Πιθανές συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι (Γκουαρντιόλα): Έντερσον,Κανσέλο, Λαπόρτ, Στόουνς, Ζιντσένκο, Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ, Φόντεν, Στέρλινγκ.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε, Γιορέντε, Ρεϊνίλντο, Λόντι, Κόκε, Κοντογκμπιά, Λεμάρ, Γκριεζμάν, Φέλιξ.

Διαιτητής: Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία).

Μπενφίκα-Λίβερπουλ

Ίσως το ζευγάρι με το πιο ξεκάθαρο φαβορί στα προημιτελικά. Η Μπενφίκα έκανε ήδη υπέρβαση αποκλείοντας τον Άγιαξ στους «16», αλλά πλέον απέναντι στη Λίβερπουλ το έργο της θα είναι σαφώς δυσκολότερο.

Οι «αετοί», που έχασαν από την Μπράγκα (3-2) και είναι τρίτοι στο εγχώριο πρωτάθλημα, θα παραταχθούν πλήρεις και με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από την εστία τους. Οι Reds, που είναι στο -1 από τη Σίτι και την αντιμετωπίζουν σε μια καθοριστική αναμέτρηση για την Premier League την Κυριακή στο «Έτιχαντ», δεν έχουν επίσης απουσίες, με τον Κώστα Τσιμίκα να είναι στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ