aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΜπαρτσελόνα: Κορυφή στη La Liga 91 αγωνιστικές μετά

Μπαρτσελόνα: Κορυφή στη La Liga 91 αγωνιστικές μετά

Η φετινή Μπαρτσελόνα δεν δείχνει να έχει την παραμικρή σχέση με εκείνη των δύο περασμένων σεζόν κι αυτό αντανακλάται και στη βαθμολογία.
Μετά από επτά αγωνιστικές, οι Μπλαουγκράνα παραμένουν αήττητοι,με μόλις δύο χαμένους βαθμούς στην πρεμιέρα κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο κι έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ! Το επισφράγισμα της επιστροφής τους στη διεκδίκηση του τίτλου, πάντως, ήρθε το βράδυ της Κυριακής, μετά το πρώτο στραβοπάτημα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Οσασούνα κι αυτόματα έγινε… συγκάτοικος με την Μπάρτσα στην κορυφή, με τους Καταλανούς να υπερτερούν ως τώρα σε διαφορά τερμάτων και τυπικά να προπορεύονται στην κούρσα. Μπορεί να έχουν περάσει μόλις οκτώ αγώνες, αλλά αυτό σημαίνει πολλά για την ομάδα του Τσάβι, αφού η Μπαρτσελόνα μετρούσε σχεδόν δυόμισι χρόνια δίχως να έχει βρεθεί μόνη πρώτη στο τέλος μίας αγωνιστικής στη La Liga!

Συγκεκριμένα, η Μπάρτσα πέρασε στην κορυφή για πρώτη φορά από τις 19 Ιουνίου του 2020, όταν η Ρεάλ την προσπέρασε τότε και συνέχισε με «σπασμένα φρένα» ως την κατάκτηση της κούπας. Από τότε, πέρασαν 91 ολόκληρες αγωνιστικές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ