aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΜπαπέ: «Θα είμαι ο πρώτος υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»

Μπαπέ: «Θα είμαι ο πρώτος υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ»

Μπορεί να την απέρριψε, αλλά ο Κιλιάν Μπαπέ προσπάθησε να… χρυσώσει το χάπι λέγοντας ότι πρώτος αυτός θα υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ αποφάσισε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2025, παρά το γεγονός ότι και είχε μιλήσει και είχε συμφωνήσει με τη «βασίλισσα», που περίμενε τις υπογραφές για να ανακοινώσει την απόκτησή του.

Ο Μπαπέ πια είναι… persona non grata για τους Μαδριλένους, ωστόσο ο ίδιος τοποθετήθηκε δημόσια και τόνισε ότι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στη Λίβερπουλ, θα υποστηρίζει την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

«Θα είμαι ο πρώτος υποστηρικτής της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι. Το σπίτι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Καταλαβαίνω την απογοήτευσή τους. Κατανοώ την τιμή και το προνόμιο να σε θέλει ένας οργανισμός όπως η Ρεάλ», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Μπαπέ σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ