aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΑπέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Μαγκουάιρ

Απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα για τον Μαγκουάιρ

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να συμπεριλάβει τον Χάρι Μαγκουάιρ στο deal του Φρένκι Ντε Γιονγκ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να αρνούνται να παραχωρήσουν τον Άγγλο αμυντικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να απέρριψε την προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον αρχηγό της, Χάρι Μαγκουάιρ, στο πλαίσιο της συμφωνίας για τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προχωρούν τις διαπραγματεύσεις τους με τους Μπλαουγκράνα για τον Ολλανδό μέσο, με τους δύο σύλλογους να είναι μια ανάσα από την επίτευξη της συμφωνίας. Οι Καταλανοί όμως θέλησαν να αποκτήσουν τον Άγγλο στόπερ ως μέρος της συμφωνίας.

Ο νέος κόουτς της Γιουνάιτεντ όμως, Έρικ Τεν Χαγκ, θέλει να κρατήσει στην ομάδα τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό.

Ο 29χρονος άσος δέχθηκε πολλές επικρίσεις την περασμένη σεζόν. Υπήρξαν περιπτώσεις που οι λάθος αντιδράσεις και τοποθετήσεις του κόστισαν στην Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Άγγλος θέλει να παραμείνει στον σύλλογο και να αποδείξει στον νέο κόουτς ότι μπορεί να είναι ένας αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ