aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΆιντραχτ-Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρόκριση στην Φρανκφούρτη

Άιντραχτ-Ολυμπιακός: «Σφραγίζει» την πρόκριση στην Φρανκφούρτη

Το «τρία στα τρία» στο αποψινό παιχνίδι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη θέλει να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του Europa League.

Μετά τις νίκες επί της Αντβέρπ στην πρεμιέρα και την επιβλητική επικράτηση με 3-0 στην Τουρκία επί της Φενέρμπαχτσε, οι Πειραιώτες θέλουν να «καθαρίσουν» από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν στο «Deutsche Bank Park», προκειμένου να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους, ενώ θα γνωρίζουν πριν από το ματς τι έγινε γίνει στο Φενέρμπαχτσε-Αντβέρπ, το άλλο ματς του ομίλου.

Η πρωτιά στον όμιλο, άλλωστε, εξασφαλίζει το απευθείας εισιτήριο για τους «16» του Europa League, αφού οι δεύτεροι των ομίλων θα παίξουν με τους τρίτους του Champions League, με φόντο τις δεκαέξι καλύτερες ομάδες της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Βατσλίκ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ μπροστά του. Την τριάδα στην άμυνα θα αποτελέσουν οι Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκης. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Μασούρας και Αγκιμπού Καμαρά, με τον Ελ Αραμπί ως σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Μπα, Σουρλής, Κούντε, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Βαλμπουενά και Τικίνιο. Εκτός έμεινε μόνο ο Μάρκοβιτς.

Από την πλευρά τους, οι Γερμανοί θα παίξουν με τους Τραπ, Χασέμπε, Χίντερεγκερ, Εντικά, Κόστιτς, Γιάκιτς, Σο, Ντουρμ, Καμαντά, Λάμερς, Μπορέ.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την UEFA ο Τιάγκο Μαρτίνς από την Πορτογαλία. Πέρυσι είχε βρεθεί στο Γρανάδα-ΠΑΟΚ 0-0, στο μοναδικό παιχνίδι ελληνικής ομάδας που έχει σφυρίξει στο παρελθόν. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πίντος, Μότα, στο VAR οι Πινέιρο, Γκοντίνιο και 4ος ο Μαλέιρο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ