aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΑγκουέρο: «Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά φοβάμαι»

Αγκουέρο: «Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά φοβάμαι»

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μίλησε στο Tyc Sports για την καρδιακή αρρυθμία, που τον ανάγκασε να τερματίσει πρόωρα την ποδοσφαιρική του καριέρα, αποκαλύπτοντας πως πλέον φοβάμαι να παίξει ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως το ερώτημα για το αν προήλθε από τον κορονοϊό ή το εμβόλιο παραμένει.

Μία από τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής του Σέρχιο Αγκουέρο, ήταν η Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, όταν και αναγκάστηκε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Όλα ξεκίνησαν στις 30 Οκτωβρίου, όταν ο 31χρονος διεθνής Αργεντινός έπαιξε το τελευταίο του ματς με την Μπαρτσελόνα. Σε εκείνη την αναμέτρηση ένιωσε ενοχλήσεις, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως είχε αρρυθμία.

Οπότε, πήρε την δύσκολη, αλλά συνάμα αναγκαστική απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και να πει “αντίο” στην δράση έπειτα από μια λαμπρή πορεία 16 ετών στα γήπεδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ