aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

AEK-Παρτιζάν (19:00), ΑΠΟΕΛ-Kyzylzhar (20:00)

ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας συνεχίζουν σήμερα τις υποχρεώσεις στους στις διοργανώσεις της UEFA, αγωνιζόμενες εντός έδρας. Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 19:00 την Παρτιζάν Βελιγραδίου και ο ΑΠΟΕΛ στις 20:00 την Kyzylzhar Καζακστάν.

Η ΑΕΚ Λάρνακας, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League από τη Μίντιλαντ, συνεχίζει την προσπάθεια της στην Ευρώπη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και απόψε, στις 19:00,δίνει τον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση με αντίπαλο τη Παρτιζάν Βελιγραδίου. Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την Primetel.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 11 Αυγούστου.

Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΑΕΚ Λάρνακας – Παρτιζάν Βελιγραδίου θα αγωνιστεί με την Dnipro-1 Ουκρανίας στα play-offs του Europa League. Η ηττημένη ομάδα θα συνεχίσει στα play-offs του Conference League και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Λέφσκι Σόφιας – Σπάρτανς Μάλτας.

Ο ΑΠΟΕΛ, μετά την πρόκριση του επί της Μπότεφ Βουλγαρίας, συνεχίζει την πορεία του στο Conference League και για τον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης υπιοδέχεται απόψε στις 20:00 την Kyzylzhar Καζακστάν. Τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα από την Cablenet.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την Πέμπτη 11 Αυγούστου στην Αστάνα Αρένα στο Καζακστάν, στις 15:00.

Η νικήτρια ομάδα του ζευγαριού ΑΠΟΕΛ – Kyzylzhar Καζακστάν θα αντιμετωπίσει στα play-offs του Conference Leauge τη νικήτρια ομάδα του ζευγαριού Σέπσι (Ρουμανία) – Ντζουγκάρντενς (Σουηδία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ