aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σισοκό για ΑΠΟΕΛ;

Η ελλαδική ιστοσελίδα SDNA επικαλείται πληροφορίες ότι ο Αμπντούλ Σισοκό, ο οποίος προτάθηκε και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ έχει προταθεί (και) στον ΑΠΟΕΛ.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Αμπντούλ Σισοκό έκανε μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα της Μαγιόρκα μετρώντας 30 συμμετοχές και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής στέγης του. Πρόκειται για έναν aggressive αμυντικό μέσο, που σίγουρα λείπει από το ρόστερ του ΠΑΟΚ και πρέπει να σημειωθεί ότι υπό συνθήκες μπορεί να καλύψει και το αριστερό άκρο της άμυνας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Σισοκό έχει προταθεί (και) στον ΑΠΟΕΛ από ατζέντηδες που «εξουσιοδοτήθηκαν» από τον εκπρόσωπο του παίκτη για την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο παίκτης «ψάχνει» ένα συμβόλαιο ύψους περίπου 600.000 ευρώ και την δεδομένη στιγμή η πλευρά του 26χρονου μέσου περιμένει την απάντηση του ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει συμφωνία»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ