aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ«Περίμενα 4 χρόνια τους ΟΑ και αυτή με πέταξε έξω για να κάνει σεξ!»

«Περίμενα 4 χρόνια τους ΟΑ και αυτή με πέταξε έξω για να κάνει σεξ!»

Ακόμη δεν έχει «κοπάσει» ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από το ροζ σκάνδαλο στο άθλημα των συγχρονισμένων καταδύσεων και το οποίο προκάλεσε η Ίνγκριντ ντε Ολιβέιρα (φωτό).

Θυμίζουμε ότι η Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας, απέκλεισε την 20χρονη αθλήτρια, μετά από καταγγελία της συναθλήτριας και (συγκατοίκου της) Τζιοβάνα Πεδρόδο ότι την πέταξε εκτός του δωματίου τους, προκειμένου (η Ολιβέιρα) για να κάνει σεξ με τον κωπηλάτη Πέδρο Γκονσάλβες!

Αποτέλεσμα ήταν οι δύο αθλήτριες να βγουν τελευταίες στο αγώνισμα τους μετά από λίγες ώρες, γεγονός που εξόργισε την Τζιοβάνα Πεδρόσο που προχώρησε σε καταγγελία της Ολιβέιρα στην Ολυμπιακή Επιτροπή της Βραζιλίας.

Η Πεδρόσο μίλησε στην «Globo» για το περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Περίμενα την παρουσία μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες εδώ και τέσσερα χρόνια και αυτή θεώρησε ότι ήταν καλύτερο να περάσει καλά γι’ αυτό με πέταξε από το δωμάτιο».

Να σημειώσουμε ότι υπήρχαν και προηγούμενα στην σχέση των δύο αθλητριών, τα οποία αποκάλυψε η 17χρονη Βραζιλιάνα: «Η διαμάχη μας ξεκίνησε στην προπόνηση γιατί εγώ ήθελα να κάνουμε μια κατάδυση και η Ίνγκριντ ήθελε να κάνουμε μια διαφορετική. Μετά τον καβγά δεν μιλούσαμε, αλλά τελικά αγωνιστήκαμε γιατί μπροστά στους ανθρώπους της πατρίδας σου είναι διαφορετικό. Από εδώ και πέρα θα αγωνίζομαι μόνη μου, ώστε να μην εξαρτώμαι από κανέναν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ