aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΑΝΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΌταν ο Λάρκου σήκωσε παντιέρα εναντίον της... Ανόρθωσης

Όταν ο Λάρκου σήκωσε παντιέρα εναντίον της… Ανόρθωσης

Μία κρυάδα την έφαγαν οι οπαδοί της Ανόρθωσης με το άκουσμα του ονόματος του Νεόφυτου Λάρκου. Μάλλον θα περίμεναν ένα πιο ηχηρό όνομα από τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ίσως έναν τεχνικό με καλύτερη προοπτική από τον Αντρέ Πάους.

Δεν έφτανε αυτό, κάποιοι θυμήθηκαν ότι ο Λάρκου όταν ήταν προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, είχε σηκώσει παντιέρα εναντίον της Ανόρθωσης με «βαριές» κουβέντες. Και το κρατούν ακόμη μανιάτικο…

Πριν από δύο χρόνια περίπου, που λέτε, σε ένα βαρωσιώτικο ντέρμπι στο «Αμμόχωστος», ο Λάρκου κατάφερε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα με τις δηλώσεις του: «Κερδίσαμε στο ποδόσφαιρο, αλλά χάσαμε στην ελληνορωμαϊκή πάλη. Μια ανώτερη δύναμη, εύχομαι να μην είναι ο Θεός, δεν μας άφησε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά ούτε και να το διεκδικήσουμε».

Το πρόβλημα για τον Κύπριο τεχνικό ήταν ότι όταν οι επίμαχες φάσεις μπήκαν στο μικροσκόπιο, έμεινε ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος. Στη φάση που μπήκε στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθεί για την «ελληνορωμαϊκή πάλη», αποδείχθηκε ότι φάουλ είχε κάνει ο παίκτης της Νέας Σαλαμίνας (Μίλος Κριστίτς) κι όχι ο παίκτης της «Κυρίας» (Γιούρι Γιακοβένκο).

Από όλες τις επίμαχες φάσεις αποδείχθηκε ότι ούτε «ανώτερη δύναμη» υπήρχε ούτε τίποτα, παρά μόνο ο Νεόφυτος Λάρκου είχε «κακό οπτικό πεδίο», που συνηθίζουν να λένε οι διαιτητές μας όταν κάνουν «χοντρά» λάθη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ