Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEO Δώνης έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή μετά την υπόδειξη του πέναλτι!

O Δώνης έσπρωξε τον τέταρτο διαιτητή μετά την υπόδειξη του πέναλτι!

O ΠΑΟΚ, σε ένα επεισοδιακό ντέρμπι, κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Παναθηναϊκό χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αντρέ Βιεϊρίνια, ύστερα από χρήση του VAR.

Ο Γιώργος Δώνης ήταν φανερά εκνευρισμένος από την απόφαση του διαιτητή, αλλά κι από το γεγονός πως κρατήθηκε ένα λεπτό παραπάνω καθυστερήσεις. Αποτέλεσμα, να κινηθεί προς τον τέταρτο διαιτητή και να τον σπρώξει, με συνέπεια να αποβληθεί!

Διαβάστε επίσης: Γλύτωσε το «έμφραγμα» στο 101′ με πέναλτι ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Αυτό σημαίνει πως θα απουσιάσει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς το πιθανότερο είναι πως θα τιμωρηθεί με μία αγωνιστική εκτός πάγκων.

Μείνετε ενημερωμένοι με όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, μέσα από το Philenews.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ