aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΜε λίγα λόγια… ήρθε κόκκινος φάκελος!

Με λίγα λόγια… ήρθε κόκκινος φάκελος!

Κι ύστερα λένε ότι γίνονται σικέ στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό. Στο τραγούδι ένας ευρωπαϊκός διαγωνισμός υπάρχει και σ’ αυτόν είχαμε «σικέ» ψηφοφορίες! Χαμός έχει προκληθεί με την ψηφοφορία στη Eurovision 2022 όπου αναδείχθηκε νικήτρια η Ουκρανία, καθώς η Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση ανακοίνωσε πως παρατήρησε ασυνήθιστα μοτίβα στις ψήφους, και αναγκάστηκε να αλλάξει αυτές των κριτικών επιτροπών σε έξι χώρες!

Η EBU συνεργάστηκε με τον εκλογικό εταίρο της για να υπολογίσει ένα υποκατάστατο συγκεντρωτικό αποτέλεσμα για κάθε ενδιαφερόμενη χώρα. Οι έξι χώρες στις οποίες αφαιρέθηκαν οι ψήφοι της κριτικής επιτροπής είναι: Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ρουμανία, Σαν Μαρίνο. Υπολογίστηκε και χρησιμοποιήθηκε ένα «συγκεντρωτικό αποτέλεσμα» για κάθε χώρα. Το συγκεντρωτικό αποτέλεσμα υπολογίστηκε με βάση τα αποτελέσματα άλλων χωρών με «παρόμοια αρχεία ψηφοφορίας».

Στο ποδόσφαιρο, αν αποδειχθεί ότι οι ομάδες συμμετέχουν σε σικέ αγώνες, η ΟΥΕΦΑ θα τους «κόψει» το κεφάλι. Έχει ενδιαφέρον να μάθει ο κόσμος ποιες κυρώσεις θα υπάρξουν για τη Eurovision. Με λίγα λόγια, για τη Eurovision ήρθε κόκκινος φάκελος! Με αυξημένη και ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα. Κανονικά έπρεπε να μας δώσουν τα λεφτά μας πίσω!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ