aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΖ. Παγδατή: «Δεν είσαι ούτε για φτύσιμο»!

Ζ. Παγδατή: «Δεν είσαι ούτε για φτύσιμο»!

Η αδερφή του Μάρκου Παγδατή, Ζένα, απαντάει μέσω facebook στον βουλευτή του ΔΗΚΟ, Χρήστο Ορφανίδη για το «χώσιμο» του στον Κύπριο τενίστα και την απουσία του από το Davis Cup.

Αναλυτικά: «Έπρεπε να ντρέπεσαι να μιλάς έτσι για το Μάρκο Παγδατή. Αυτός έδειξε τι σημαίνει τένις στην Κύπρο και την έκανε γνωστή στο εξωτερικό. Ο αδερφός μου “κύριε” πήγε σε αγώνα για να ζήσει την οικογένεια του και όχι να ξεκουραστεί. Και όσο για την επιχορήγηση που λέτε μακάρι να ξέρατε τι παίρνει.

Ντροπή σας να μιλάτε έτσι για ένα μεγάλο αθλητή που έδωσε τα πάντα στην Κύπρο. Δεν αξίζετε καν φτύσιμο. Όταν έγινε το νούμερο “8” του κόσμου και τραυματίστηκε και για 3 ολόκληρα χρόνια δεν μπορούσε να παίξει κανένας δεν ήταν εκεί, ενώ στις χαρές του όλοι σας.

Δεν θα βρίσω επειδή δεν σας αξίζει, δεν θα πέσω στο επίπεδο σου, πραγματικά δεν είσαι ούτε για φτύσιμο. Ο Μάρκος είναι αυτός που πήρε την Κύπρο στο Davis Cup δεύτερη κατηγόρια για αυτό να μην μιλάς. Κάθεσαι στο γραφείο σου και πιάνεις έτοιμα λεφτά και θα κρίνεις εσύ; Ντροπή σου, μόνο αυτό!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ