aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΞέσπασε η αδερφή του Ικάρντι στην Γουάντα: «Με χώρισες απ' τον αδερφό μου» (pics)

Ξέσπασε η αδερφή του Ικάρντι στην Γουάντα: «Με χώρισες απ’ τον αδερφό μου» (pics)

Στην αντεπίθεση πέρασε πρόσφατα η αδερφή του Ικάρντι, Ιβάνα, μέσω επιστολής στην Γουάντα Νάρα, κατηγορώντας την ότι έχει καταστρέψει τις σχέσεις με τον επιθετικό της Ίντερ και νοιάζεται μόνο για την δική της προβολή.

Η οικογένεια Ικάρντι είναι μια ωραία ατμόσφαιρα κι αυτό φάνηκε εκ νέου, αυτή την φορά με πρωταγωνίστρια την Ιβάνα, αδελφή του Μάουρο. Η celebrity του Big Brother τα έβαλε με την σύντροφο του φορ της Ίντερ, Γουάντα Νάρα μέσα από επιστολή σε γνωστό περιοδικό και την κατηγόρησε ότι έχει χαλάσει τους δεσμούς που είχε με τον αδερφό της, βάζοντας την δική της εικόνα πάντα σε προτεραιότητα.

«Είσαι ξεδιάντροπη, χωρίς αναστολές! Με απομάκρυνες από τον αδερφό μου γιατί δεν ήταν αρκετά καλό για σένα να παίξεις στο Big Brother της Αργεντινής. Γράφω σε σένα γιατί είναι η μοναδική ευκαιρία να ξανακερδίσω τον αδερφό μου. Ήθελες πάντα να είσαι το αστέρι γύρω από τον Μάουρο. Όταν χώρισες με τον Μάξι Λόπες πολλοί σε θεώρησαν καταστροφή για την οικογένεια. Μακριά λοιπόν από τα προβλήματα και τις διαφορές μας, θα βοηθήσεις τον άντρα σου να βρει την αδερφή του ή θα τα κρατάς όλα για τον εαυτό σου; Σκέψου το Ουάντα», ανέφερε μεταξύ άλλων η 24χρονη influencer.

 

View this post on Instagram

 

Total black per Domenica Live Ho scoperto di avere una nuova ossessione: i cerchietti ✨

A post shared by Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) on

 

View this post on Instagram

 

Si tuvieran que volver a algún momento de su vida a cuál sería? ⏳ Yo creo que volvería a todos los veranos de los 24 que he pasado, porque cada uno ha ido superando al anterior Por cierto, cada vez que subo una foto veraniega, acá en Milano me estoy muriendo de frío así que digamos que es mi forma de consolarme ✨ ————————————————— Se doveste tornare a un momento passato della vostra vita, quale sarebbe? ⏳ Penso che tornerei ogni estate dei 24 che ho trascorso, perché ognuno ha superato il precedente A proposito, ogni volta che faccio post di una foto estiva, qui a Milano muoio dal freddo quindi diciamo che è il mio modo di consolarmi

A post shared by Ivana Icardi Rivero (@ivannaicardi) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ