aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Βράνιες εσύ; Βλαντάνα εγώ… (pics)

Βιέννη – Βελιγράδι – Ντουμπάι ήταν τα ταξίδια αστραπή που έκανε η Γελένα Καρλέουσα για να βρεθεί δίπλα στο σύζυγο της μιας και είχε υποψίες πως και αυτός διατηρεί παράνομο ερωτικό δεσμό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα σερβικά δημοσιεύματα, οι υποψίες της Σέρβας τραγουδίστριας δεν είναι γενικές, αλλά ξέρει και το όνομα της γυναίκας που βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της.

Αυτή είναι η Σέρβα, Βλαντάνα Ράιλιτς. Το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής αναφέρεται πως είναι μαζί εδώ και μήνες και μάλιστα πόσταραν φωτογραφίες από το Ντουμπάι την ίδια χρονική περίοδο.

Τα ποσταρίσματα αυτά έβαλαν ψύλλους στα αυτιά της Γελένα και έσπευσε να δει ιδίοις όμμασι τι συμβαίνει.

Η Γελένα πήρε εκτάκτως πτήση για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χωρίς να ενημερώσει τον Ντούσκο Τόσιτς, αλλά ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ήταν τυχερός…

«Το μοντέλο έφυγε από το Ντουμπάι την Κυριακή το πρωί και η Σέρβα τραγουδίστρια έφτασε Δευτέρα απόγευμα. Ο Ντούσκο είχε πει στη Γελένα πως θα πάει στο Ντουμπάι για να απολαύσει μερικές μέρες τη θάλασσα ξέροντας πως η Καρλέουσα είχε προγαμματισμένες εμφανίσεις – συναυλίες και έτσι κάλεσε τη Βλαντάνα να του κάνει παρέα και αυτή πήγε χωρίς δεύτερη σκέψη», αναφέρει άνθρωπος που γνωρίζει την κατάσταση.

Δείτε την Βλαντάνα και αναρωτηθείτε αν ήσασταν ο Τόσιτς ποια θα επιλέγατε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ