aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαFOOTBALL LEAGUE«Βόμβες» Γιαλιά: «Εκεί που είχαμε δύο στημένα, τώρα θα έχουμε πέντε!»

«Βόμβες» Γιαλιά: «Εκεί που είχαμε δύο στημένα, τώρα θα έχουμε πέντε!»

Απίστευτες δηλώσεις από τον πρόεδρο των Τρικάλων, Χρήστο Γιαλιά, που εξέφρασε την αντίθεσή του με την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League και επιτέθηκε στον πρόεδρο της Λίγκας, Στέλιο Σφακιανάκη.

Aναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Metropolis 95,5 fm”:

Για τη στάση του ιδίου και των Τρικάλων ενόψει του σημερινού δ.σ.: «Είμαι κατά της έναρξης του Πρωταθλήματος. Δέκα ομάδες θα διαλύσουν. Εκεί που είχαμε δύο στημένα κάθε αγωνιστική, τώρα θα έχουμε πέντε. Και εμείς που κάνουμε πρωταθλητισμό δεν το θέλουμε. Εγώ δεν έχω ανάγκη πόρους, αλλά είμαστε όλοι ένα μαγαζί. Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς χορηγίες, οι ομάδες που δεν έχουν πόρους θα τα πάρουν από τις ομάδες που έχουν λεφτά. Εκεί που είχαμε δύο στημένα, θα έχουμε πέντε. Γιατί να μην έχουμε ένα τίμιο πρωτάθλημα και ο καλύτερος να κερδίσει;»

Για τον Στέλιο Σφακιανάκη: «Στο προηγούμενο δ.σ. έκανα μομφή εναντίον του. Είναι λίγος, δεν μας εκφράζει και πρέπει να αποχωρήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ