aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1ΒΙΝΤΕΟ: Γιόρτασε... τύφλα τη μετεγγραφή του και έβγαλε live story τα ερωτικά του στη φόρα!

ΒΙΝΤΕΟ: Γιόρτασε… τύφλα τη μετεγγραφή του και έβγαλε live story τα ερωτικά του στη φόρα!

Ο Κλίντον Ν’ Τζίε ήθελε να γιορτάσει την μετεγγραφή του από τη Μαρσέιγ στη Ντιναμό Μόσχας και το έκανε βγάζοντας τα… ερωτικά του στη φόρα. Τέτοια ήταν η χαρά του που πήγε να πιει, έγινε ντίρλα, στη συνέχεια βρέθηκε στο κρεβάτι με μια γυναίκα και ανέβασε live story στο instagram την ώρα της… πράξης!

Κι έτσι οι ακόλουθοί του απόλαυσαν απευθείας το… θέαμα! «Ζητώ συγγνώμη, είχα πιει πολύ. Γιόρταζα τη μεταγραφή μου και ήθελα να διαβάσω τι γραφόταν για εμένα. Πάτησα λάθος κουμπί στο κινητό» απολογήθηκε ο Καμερουνέζος αφού κατέβασε το story που ήδη είχε κυκλοφορήσει.

Πάντως, αυτό δεν είναι το πρώτο σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστεί, μιας και πέρυσι φέρεται να προσκάλεσε δύο φίλες του στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της εθνικής Καμερούν. Μάλιστα, τότε είχαν γίνει παράπονα από άλλους πελάτες του ξενοδοχείου για υπερβολικό θόρυβο.

Ο Ν’ Τζίε κάνει… ζημιές. Και τις πληρώνει ακριβά κάνοντας κακό στην εικόνα του, μιας και όσα κάνει στο κρεβάτι του δεν μένουν κάτω από τα σκεπάσματά του, αλλά βγαίνουν προς τα έξω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ