aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΒΙΝΤΕΟ: Ένταση και ξύλο στην κερκίδα του ΠΑΟΚ για τον... Ολυμπιακό!

ΒΙΝΤΕΟ: Ένταση και ξύλο στην κερκίδα του ΠΑΟΚ για τον… Ολυμπιακό!

Ένταση υπήρξε στις εξέδρες του «Τehelne Pole» περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Καταγγελία για χρήση πλαστικών σφαιρών!

Λίγο πριν βγούνε οι δυο ομάδες για το καθιερωμένο ζέσταμα, υπήρξε ένταση στην εξέδρα των οπαδών του ΠΑΟΚ και όταν οι γηπεδούχοι φώναξαν ρυθμικά «Ολυμπιακός», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα… αίματα!

Η ένταση που υπήρξε με τους φίλους του ΠΑΟΚ στο γήπεδο δεν πήρε περαιτέρω διαστάσεις, ωστόσο την ίδια ώρα αφορμή υπήρξε και οι χειρονομίες που έκαναν οι άνθρωποι της ασφαλείας του γηπέδου προς τους φιλάθλους του Δικεφάλου.

Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ πως έγινε χρήση πλαστικών σφαιρών, κάτι που θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις η αστυνομία εφόσον ισχύει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ