aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΒεσελόφσκι: Το β’ μέρος της εκστρατείας για την ανάρρωση του Παύλου!

Βεσελόφσκι: Το β’ μέρος της εκστρατείας για την ανάρρωση του Παύλου!

Θυμάστε την οικονομική εκστρατεία που άρχισε ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι ώστε να βοηθηθεί ο Παύλος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε πυρκαγιά στη Ρουμανία; Αν όχι διαβάστε εδώ.

Ο Σλοβάκος κίπερ της Νέας Σαλαμίνας μας ενημερώνει πως άρχισε το δεύτερο μέρος της εκστρατείας και της πώλησης μπλουζών, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την ανάρρωση του Παύλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Βεσελόφσκι: «Γεια σας παιδιά! Γνωρίζω ότι δεν ήμουν τριγύρω σας για λίγο, αλλά ακόμα ανναρρώνω και τα πράγματα πάνε καλά. Θέλω απλώς να σας ενημερώσω ότι το δεύτερο μέρος της εκστρατείας για να βοηθήσουμε τον φίλο μας Παύλο, έχει μόλις αρχίσει, τα t-shirts είναι στο επίσημο κατάστημα της Νέας Σαλαμίνας και μπορείτε να τα βρείτε εκεί, αφού οι πωλήσεις άρχισαν σήμερα και φυσικά θα συνεχιστούν στον αυριανό αγώνα (σ.σ. με την Καρμιώτισσα στο Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή). Όλα τα μεγέθη είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων των μικρών και η τιμή, όπως γνωρίζετε είναι € 18. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον Παύλο, ώστε να μπορεί να συνεχίσει την ανάρρωσή του. Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας! Τα λέμε εκεί! Μόνο Σαλαμίνα!».

Θυμηθείτε πιο κάτω την ιστορία του Παύλου ο οποίος έχει κυπριακές ρίζες και την εκστρατεία του Βεσελόφσκι.

Κίνηση-respect από τον Βεσελόφσκι! (pic)

Συγκινεί κι ευχαριστεί ο Βεσελόφσκι για τον μαχητή Παύλο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ