aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά Κύπρου«Τζούφιος» στο κρεβάτι ο Μέσι!

«Τζούφιος» στο κρεβάτι ο Μέσι!

Σε αποκαλύψεις για τις ικανότητες του Λιονέλ Μέσι στο κρεβάτι προέβη Περουβιανή μοντέλο-παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Η Χοάνα Γκονσάλες, Περουβιανή μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια ριάλιτι πήγε σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο «Η στιγμή της αλήθειας» και μίλησε για αρκετά «πικάντικα» ζητήματα. Ένα από αυτά ήταν η σεξουαλική συνεύρεσή της στο παρελθόν με τον Λιονέλ Μέσι.

Η Χοάνα χωρίς να αποκαλύψει το πότε, περιέγραψε τη βραδιά που πέρασε με τον Μέσι και σίγουρα τα όσα είπε δεν θα άρεσαν στον 29άχρονο άσο:

«Ένας άνθρωπος της ασφάλειας του ήρθε και μου είπε πως θέλει να με γνωρίσει ένα σημαντικό πρόσωπο. Είχα μεγάλη περιέργεια και μόλις είδα τον Μέσι, που ήταν από τα ινδάλματα μου, έπαθα πλάκα», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αμέσως πρόσεξα πως ήταν πολύ ντροπαλός γιατί συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Μου μιλούσε για το Σάντα Φε και δεν θυμάμαι αν μου απάντησε για το αν είχε κοπέλα ή όχι. Στη συνέχεια πήγαμε στο σπίτι του στο Πουέρτο Μαδέρο.

Εκεί περίμενα περισσότερη… προσπάθεια από εκείνον. Από κάποια φάση και μετά ένοιωσα σαν να κάνω σεξ με ένα πτώμα!»

Listo el primer show de la noche y ahora al segundo …. Con fiebre y todo

A photo posted by Xoana González (@xoanaoficial) on

De castaña solo para actuación … Así estaré después de los 40 mientras me divierto con los colores ??

A photo posted by Xoana González (@xoanaoficial) on

En hola a todos

A photo posted by Xoana González (@xoanaoficial) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ