aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουΤσιτσιπάς: Κορυφαίος Έλληνας τενίστας και YouTuber!

Τσιτσιπάς: Κορυφαίος Έλληνας τενίστας και YouTuber!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες πως «κατασκόπευε» τον Ρότζερ Φέντερερ μέσω των βίντεο από αγώνες που έβρισκε στο YouTube. Όμως στη συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα ο Έλληνας τενίστας έχει και δικό του κανάλι.

Γι’ αυτό το κανάλι τον ρώτησε μετά τον νικηφόρο προημιτελικό ο Τζιμ Κούριερ: «Όταν ξεκίνησα τα ταξίδια μου ανά τον κόσμο για τους αγώνες, παρακολουθούσα πολλούς δημιουργούς που έφτιαχναν ενδιαφέρον περιεχόμενο στο YouTube. Βρήκα αυτή την πλατφόρμα μοναδική και τέλεια για να εκφράζομαι».

Μάλιστα, δεν δίστασε –αρπάζοντας την ευκαιρία- να το προμοτάρει κιόλας: «Αν δεν έχετε γραφτεί, σας παρακαλώ γίνεται μέλος στο κανάλι μου», ζήτησε από το κοινό. «Εκτός από καλός τενίστας είσαι και καλός πωλητής!» αστειεύθηκε ο Κούριερ.

Πάντως, οι φαν του Τσιτσιπά φαίνεται πως άκουσαν την έκκλησή του και τα μέλη του καναλιού του αυξήθηκαν κατά περίπου 9.000 μέσα σε δύο ώρες…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ