aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤρολάρουν τους Αρειανούς με το κυπριακό… «Σκουλουκούι»!

Τρολάρουν τους Αρειανούς με το κυπριακό… «Σκουλουκούι»!

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη (2-1), τα πειράγματα πέφτουν σύννεφο στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων. Τη μεγαλύτερη επιτυχία, όμως, έχει η ανάρτηση του «Ισοβίτη» που κάνει τον γύρο της Ελλάδας και προκαλεί απίστευτο γέλιο.

«Μπορεί να έχουμε πει χιλιάδες συνθήματα για τον Άρη, αλλά αυτό το παραδοσιακό κυπριακό τραγουδάκι (με τη φωνή της υπέροχης Ελευθερίας Αρβανιτάκη), τα λέει όλα σε λίγα δευτερόλεπτα», αναφέρεται στη δημοσίευση που συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο, με το νικητήριο γκολ του Πρίγιοβιτς. Με τη σημείωση ότι υπάρχουν και… υπότιτλοι για να εμπεδωθεί καλύτερα το νόημα του τραγουδιού.

Υ.Γ. «Σκουλήκια» αποκαλούνται οι οπαδοί του Άρη.

Υ.Γ.2: Το συγκεκριμένο όνομα έχει δύο πιθανές προελεύσεις: Η πρώτη λέει ότι βγήκε στο τέλος της δεκαετίας του 60 και συγκεκριμένα το 1967 όταν ο Άρης κέρδισε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα 2-3 και δημοσιογράφος των Αθλητικών Νέων έγραψε «σαν σκουλήκι έφαγε ο Άρης το πτώμα του ΠΑΟΚ». Η δεύτερη λέει ότι βγήκε λόγω του γεγονότος ότι παράγοντες και φίλαθλοι της ομάδας τσακώνονταν μεταξύ τους «ροκανίζοντας» με αυτό τον τρόπο την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ