aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρασκήνια | Αθλητικά ΚύπρουTρεις γυναίκες αθλητικογράφοι που μας είχαν εντυπωσιάσει πριν την Ντιλέτα Λεότα (pics)

Tρεις γυναίκες αθλητικογράφοι που μας είχαν εντυπωσιάσει πριν την Ντιλέτα Λεότα (pics)

Μπορεί η Ντιλέτα Λεότα να έχει προκαλέσει παροξυσμό στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το τoλμηρό της ντύσιμο, όμως δεν είναι η μόνη. Οι πιο… μερακλήδες όμως θα θυμούνται ότι υπήρχαν 3 άλλες γυναίκες αθλητικογράφοι που μας είχαν εντυπωσιάσει πολύ πριν την Ιταλίδα.

Οι γυναίκες δημοσιογράφοι που επέλεξαν τον ανδροκρατούμενο χώρο του αθλητικού ρεπορτάζ είναι πολλές και εντυπωσιακές. Εδώ θα σας θυμίσουμε τις πιο όμορφες από αυτές, εκείνες που έκαναν τους ποδοσφαιριστές να έχουν πιο ωραία μέρα στη δουλειά και τους φιλάθλους πιο χαρούμενους.
Ξεκινάμε;

EΡΙΚΑ ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ

Έχει χαρακτηριστεί ως «σωσίας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη», κυρίως λόγω των δεκάδες τατουάζ που κοσμούν το κορμί της. Το κοινό της; Φανατικό. Και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της στα social media, δεν τους αδικούμε.

ΣΑΡΑ ΚΑΡΜΠΟΝΕΡΟ

Ένα από τα πράγματα που μας έχουν μείνει από τον τελικό του Μουντιάλ του 2010 είναι το φιλί του βουρκωμένου από χαρά τερματοφύλακα της Ισπανίας Ίκερ Κασίγιας στην εκθαμβωτική δημοσιογράφο και μετέπειτα σύζυγό του. Το κορίτσι με το φλογερό βλέμμα που λάτρευε ο φακός έχει υπάρξει μια απ’ τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες των γηπέδων.

ΛΑΡΑ ΑΛΒΑΡΕΣ

Γνωστή για την σχέση της με τον Σέρχιο Ράμος, η Ισπανίδα δημοσιογράφος έχει ανάψει φωτιές στα γήπεδα της χώρας της με την εντυπωσιακή παρουσία της.

ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ ΚΑΜΑΤΣΟ

Η Κολομβιανή αθλητική ρεπόρτερ ξεχώρισε με την παρουσία της στο Μουντιάλ του 2014. Έκτοτε βρίσκεται στο πάνελ της διασημότερης αθλητικής εκπομπής της χώρας της.

Ωραία η Ιταλίδα, δε λέμε, αλλά Σάρα Καρμπονέρο δεν είναι καμία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ