aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤους έστειλαν να κάνουν προπόνηση με γυναικεία ομάδα!

Τους έστειλαν να κάνουν προπόνηση με γυναικεία ομάδα!

Έκαναν σεξιστικά σχόλια και το… πλήρωσαν, Πώς ακριβώς; Με το να κάνουν προπόνηση με γυναικεία ομάδα! Δύο παίκτες της Σπάρτα Πράγας στάλθηκαν να γυμνάζονται με τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου καθώς όπως αναφέρθηκε προχώρησαν σε σχόλια σεξιστικού περιεχομένου εναντίον γυναίκας διαιτητή.

Ο 24χρονος γκολκίπερ, Τόμας Κιούμπεκ, είπε «οι γυναίκες ανήκουν στον φούρνο», με αφορμή το λάθος της βοηθού, Λούτσιε Ρατάγιοβα, να μην υποδείξει οφσάιντ σε αντίπαλο στη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στη Σπάρτα και στην Μπρνο (3-3).

Ο 27χρονος τραυματίας, Λούκας Βάχα, την περιέγραψε ως «η μαγείρισσα». Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σπάρτα, Άνταμ Κόταλικ, χαρακτήρισε τα σχόλια ως «απαράδεκτα» και παραδέχθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές «θα καταλάβουν από μόνοι τους ότι οι γυναίκες δεν είναι μόνο για την κουζίνα».

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας, Ίβα Μόκοβα, είπε: «Περιμένουμε με αγωνία τα αγόρια να γυμναστούν μαζί μας.»

Μιλώντας μετά το κυριακάτικο μας ο Τσέχος διεθνής τερματοφύλακας, Κιούμπεκ, ανέφερε: «Δεν θα πρέπει να υπάρχουν γυναίκες διαιτητές στο ανδρικό ποδόσφαιρο». Αργότερα πόσταρε στο λογαριασμό του στο Facebook φωτογραφία της συζύγου του και της κόρης του με την οποία ζήτησε συγνώμη από όλες τιςν γυναίκες. Ο συμπαίκτης του στην εθνική, Βάχα, τόνισε ότι «το σχόλιό μου αναφερόταν σε ένα συγκεκριμένο λάθος που επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα και δεν αναφερόμουν στο γυναικείο φύλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ