aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROLEAGUE«Τους ενοχλεί ότι η Γαλατάσαραϊ ιδρύθηκε από Σέρβους!»

«Τους ενοχλεί ότι η Γαλατάσαραϊ ιδρύθηκε από Σέρβους!»

Την περασμένη Κυριακή (28/8) ένας Τούρκος οπαδός της Γαλατάσαραϊ βεβήλωσε τον τάφο του Μάρκο Ίβκοβιτς, ο οποίος δολοφονήθηκε προ διετίας στην Κωνσταντινούπολη, ποζάροντας με κασκόλ της Γαλατά πάνω από το μνήμα του Σέρβου και ανεβάζοντας φωτογραφία στο Twitter, γράφοντας: «Είμαστε πάντου!».

Η κίνηση του Τούρκου προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις στη Σερβία ενώ ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, εξήγησε ότι ηθικός αυτουργός αυτής της κίνησης και όσων ακολούθησαν της δολοφονίας του Ίβκοβιτς είναι ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν!

Θυμίζουμε πως μετά το τραγικό περιστατικό έξω από το Abdi Ipekci, ο Αταμάν έκανε λόγο για «300-400 τρομοκράτες χωρίς εισιτήριο που επιτέθηκαν με πέτρες και φωτοβολίδες στην αστυνομία μας».

Τι δήλωσε, λοιπόν, ο Τσόβιτς; «Δεν υπάρχει εξήγηση για αυτή την αδιανόητη και απάνθρωπη πράξη! Δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους! Υπεύθυνος και ηθικός αυτουργός είναι ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, ο Εργκίν Αταμάν! Άναψε τη… φλόγα με τις δηλώσεις του. Προφανώς δεν έχουμε ξεχάσει τις δηλώσεις του μετά τη δολοφονία του Ίβκοβιτς. Προφανώς οι οπαδοί της ομάδας του νιώθουν ένοχοι αφού οι ιδρυτές της Γαλατάσαραϊ ήταν Σέρβοι και Μαυροβούνιοι, οι αδελφοί Μπάκιτς! Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον λόγο. Όσον αφορά τον ψυχοπαθή που βεβήλωσε τον τάφο του Ίβκοβιτς, απέδειξε ότι δεν έχει κανένα σεβασμό στους νεκρούς. Δεν του αξίζει να κοιμάται τα βράδια από τις τύψεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ