aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΤότεναμ: Απολύθηκε από φαντάρος ο Σον, διέπρεψε στο σημάδι!

Τότεναμ: Απολύθηκε από φαντάρος ο Σον, διέπρεψε στο σημάδι!

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και εκ των πιο αγαπημένων παιδιών της Τότεναμ, ολοκλήρωσε στα 27 του τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στην πατρίδα του, έχοντας παρουσιαστεί στις 20 Απριλίου με την ευκαιρία της αναβολής της αγωνιστικής δραστηριότητας λόγω κορονοϊού.

Κουρεύτηκε, έβαλε την παραλλαγή, έκανε τις ασκήσεις του, έπιασε όπλο και μάλιστα έδειξε ότι είχε εξαιρετικό σημάδι! Ήταν ένας εκ των top-5 ανάμεσα σε 157 φαντάρους! Γι’ αυτό και απολύθηκε με τιμητική πλακέτα, ετοιμάζοντας πλέον το ταξίδι του πίσω στο Λονδίνο για να ξεκινήσει κι εκείνος ατομικές προπονήσεις ώστε να είναι έτοιμος για την επανέναρξη της Πρεμιερ Λιγκ.

Να σημειωθεί ότι η κανονική διάρκεια του στρατού στη Νότια Κορέα είναι δυο χρόνια, όμως, ο Σον το απέφυγε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα Asian Games του 2018. Βέβαια, θα πρέπει μέσα στους επόμενους 34 μήνες, παράλληλα με την επαγγελματική αθλητική του δραστηριότητα θα πρέπει να εκπληρώσει 544 ώρες κοινωνικής εργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ