aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤο τρομερό μήνυμα της Χεορχίνα για τον Κριστιάνο!

Το τρομερό μήνυμα της Χεορχίνα για τον Κριστιάνο!

Tρία γκολ χρειαζόταν η Γιουβέντους κόντρα στην Ατλέτικο Mαδρίτης για να προκριθεί στους «8» του Champions League και τα βρήκε μέσα σε 90 λεπτά, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βάζει το καλό του ευρωπαϊκό κοστούμι και με το 4ο χατ-τρικ της καριέρας του κόντρα στους “ροχιμπλάνκος” να στέλνει στα ουράνια τους Τορινέζους.

Μετά το τρίτο γκολ που χάρισε την πρόκριση στην «Κυρία», οι τηλεοπτικές κάμερες «έπιασαν» την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ να βάζει τα κλάματα στα επίσημα του “Allianz Stadium” για το κατόρθωμα του αγαπημένου της, ωστόσο ακόμα πιο εκφραστική ήταν μέσω social media.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο από τα παιδικά του χρόνια και έγραψε τα εξής:

«Αυτό το 3-0 κανείς δεν σου το κλέβει. Το αξίζεις, όχι για τα τρία γκολ απόψε. Το αξίζεις για την αφοσίωσή σου, για αυτά που προσφέρεις στο σύλλογο που βρίσκεσαι.

Είσαι ένα ρυμουλκό για τους συμπαίκτες σου, προπονητής για όλους εμάς που σε θαυμάζουμε και σε στηρίζουμε κάθε μέρα. Το κάρμα υπάρχει.

Ο Θεός το ξέρει, ο Θεός σου το προσφέρει, επειδή ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι δικός σου. ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ. Κριστιανίτο, Ματέο, Έβα, Αλάνα, Χεορχίνα».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ