aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGATo toilet paper challenge είναι η χαρά του μοναχικού ποδοσφαιριστή (vid)

To toilet paper challenge είναι η χαρά του μοναχικού ποδοσφαιριστή (vid)

Ζούμε την επέλαση του κορωνοϊού και όπως είναι φυσικό, το ποδόσφαιρο σε όλο σχεδόν τον πλανήτη έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, με τη συντριπτική πλειονότητα των διοργανώσεων, μαζί με το Euro 2020 και το Copa America, να τελούν υπό αναβολή.

Ο κορονοϊός θα νικηθεί και το ποδόσφαιρο θα ξαναβρεί τον δρόμο του, αρκεί να #μένουμεσπίτι όλοι ανεξαιρέτως. Μέχρι τότε, οι μεγάλοι άτυχοι αυτής της αθλητικής «χειμερίας νάρκης», οι ποδοσφαιριστές καλούνται να βρίσκουν τρόπους για να σκοτώνουν την πλήξη της απομόνωσης στο σπίτι. Όταν έχεις συνηθίσει να παίζεις μπάλα μπροστά σε χιλιάδες φανατικούς οπαδούς, ο κατ’ οίκον περιορισμός είναι ένα πικρό χάπι που οφείλεις να χωνέψεις. Το toilet paper challenge είναι ένα τρικ για να ξεπεραστεί αυτή η ρουτίνα, που έχει μεταδοθεί με ρυθμούς αστραπής μέσω Instagram, στα σπίτια αμέτρητων ποδοσφαιριστών.

Από τον Ματάις ντε Λιχτ και τον Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους, μέχρι τον Γιουσέφ ελ Αραμπί και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί του Ολυμπιακού και τους Κατελάρη, Μαργκάσα οι ποδοσφαιριστές που αξιοποιούν τα στοκαρισμένα (!) ρολά χαρτιού που έχουν στη διάθεση τους, κάνοντας «ποδαράκια» και άλλα ζογκλερικά κόλπα, γίνονται ολοένα και περισσότεροι, προσκαλώντας συχνά και fans/φίλους τους. Το ποδόσφαιρο πρέπει πρώτα απ`όλα να μας κάνει να χαμογελάμε, να μην γίνεται αφορμή πολεμικών συγκρούσεων, να μας φέρνει πιο κοντά, έστω και μέσω ενός ρολού χαρτιού υγείας. Μήπως το toilet paper challenge να αποκτήσει δικό του μίνι πρωτάθλημα;

Ιδέες λέμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ