aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1To τερμάτισε ο Μπιέλσα: Xρησιμοποίησε τρεις διαφορετικούς κήπερ στο ίδιο ματς!

To τερμάτισε ο Μπιέλσα: Xρησιμοποίησε τρεις διαφορετικούς κήπερ στο ίδιο ματς!

Aπό την αρχή αυτό το ματς μύριζε ότι θα γραφτεί στην ιστορία. Από το 37ο λεπτό ο Μαρσέλο Μπιέλσα είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές και η αποβολή του τερματοφύλακα του Μαϊνιάν στο 64ο λεπτό για βλακώδη λόγο (έριξε τη μπάλα στο κεφάλι αντιπάλου) έκανε την κατάσταση τραγική για την Λιλ.

Ο Αργεντινός τεχνικός έδωσε γάντια τερματοφύλακα στον επιθετικό Ντε Πρεβίλ, ο οποίος στην πρώτη του φάση απέκρουσε τετ-α-τετ (!), όμως λίγο μετά το 1-0 από τους Αλσατούς, ο Μπιέλσα σκέφτηκε κάτι ακόμα πιο… άρρωστο.

Διέταξε τον Ντε Πρεβίλ να αφήσει τα γάντια του τερματοφύλακα στον αμυντικό Αμαντού και έτσι η Λιλ έγινε μία από τις ελάχιστες (αν όχι η πρώτη ομάδα) στην ιστορία του ποδοσφαίρου που αγωνίστηκε με τρεις διαφορετικούς τερματοφύλακες στο ίδιο παιχνίδι! Για την ιστορία, η τραγωδία ολοκληρώθηκε με συντριβή αφού οι «λιλουά» διαλύθηκαν με 3-0 σε ένα παιχνίδι, στο οποίο όλα τους πήγαν στραβά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ